fbpx

Rezervuokite laiką

Prieš apsilankymą

Pasiruoškite fiziniam krūviui ir atvykite su sportine apranga

+370 618 43000

Visada galite paskambinti, sužinoti atsakymus į Jums iškylančius klausimus

Rezervuokite laiką












Patvirtinu, kad susipažinau su Privatumo politika, kurioje pateikta informacija, kaip UAB „Funkcinio judėjimo centras“ tvarko mano asmens duomenis registracijos vizitui ir kitais, Privatumo politikoje nurodytais, tikslais.
(taikoma tuo atveju, jei registruojatės ne į Vilniaus mieste veikiančią kliniką) Sutinku, kad UAB „Funkcinio judėjimo centras“ registracijos vizitui tikslu perduotų registracijos formoje pateiktus mano asmens duomenis mano pasirinktai partnerių klinikai. Informaciją apie tai, kaip Jūsų pasirinkta klinika tvarkys mūsų perduotus asmens duomenis, pateiks pati partnerių klinika. Partnerių klinikų sąrašas ir kontaktiniai duomenys yra pateikti Privatumo politikoje.
Patvirtinu, kad man yra ne mažiau kaip 14 metų ir sutinku, kad UAB „Funkcinio judėjimo centras“ 3 metus nuo sutikimo davimo tvarkytų mano el. pašto adresą ir telefono numerį tiesioginės rinkodaros tikslu, t. y. tikslu pateikti informaciją apie Įmonės paslaugas ir veiklos naujienas, taikomas akcijas, patarimus ir pan. komercinio pobūdžio informaciją. Sutikimą galėsite bet kada atšaukti kreipdamiesi el. paštu info@fmc.lt. Daugiau informacijos

0